سلامت از نگاه ملی

لطفا با شرکت در نظرسنجی های این وبلاگ به شناخت افکار عمومی کمک کنید

سلامت از نگاه ملی

لطفا با شرکت در نظرسنجی های این وبلاگ به شناخت افکار عمومی کمک کنید

اخبار جدید از انتخابات ریاست جمهوری

دکتر مسجدی و دکتر قناعتی و دکتر علمداری؛ دکتر کریمی دکتر محمد صادقی؛ میرزابیگی؛ دکتر علی فتاحی و دکتر زالی ؛ دکتر منصوری به انحاء مختلف با حضور در دفتر دکتر ولایتی با وی همراه شدند. 

دکتر براتی و دکتر احمد اسفندیاری و دکتر زارع نژاد ؛ دکتر امیرحسین قاضی زاده؛بادکتر لنکرانی همراه شدند.. 

دکتر حافظی مدیرعامل پیشین تامین اجتماعی با محسن رضایی بیعت کرد. 

دکتر گلمکانی و دکتر غفاری با قالیباف شهردار تهران بیعت کردند اما ظاهرا از همان ابتدای کار حضور دکتر گلمکانی در راس ستاد قالیباف باعث اختلاف بین برخی جریانات مذهبی و بی طرف با دکتر گلمکانی شد.  

اما از مجلس خبر می رسد که دکتر تامینی نماینده رشت با قالیباف کار خواهد کرد. 

اما تحلیلهای پشت پرده حکایت از انتظار جریان اصولگرایی برای تعیین تکلیف حضور یا عدم حضور کاندیدای اصلاح طلبان هستند تا تعیین تکلیف ائتلاف یا عدم اعتلاف را روشن کنند. 

با این وجود حمایت پرویز سروری و برخی از نمایندگان از زاکانی کاندیدای دیگر روشن است. اخباری از احتمال حضور دکترجلیلی و ائتلاف وی با دکتر زاکانی منتشر شده است. 

اما از دیگر اخبار پشت پرده از ائتلاف قطعی بین قالیباف و دکتر ولایتی در نزدیکای انتخابات حکایت دارد. شاید به همین دلیل باشدکه در این روزها موجی از طرفداران دکتر قالیباف و راندهشدگان از دولت به طرف دفتر دکتر ولایتی سرازیر شده اند و در همین اثنا خبر می رسد که خیابان خرمشهر غربی محل اصلی دیدار برخی از روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور یا نمایندگان انها با دکتر محمد صادقی رئیس ستاد دکتر ولایتی شده است. از نکات جالب این اخبار حضور چپ به اصطلاح ارزشی از طیف جامعه پزشکی در دفتردکتر ولایتی است که نشان می دهد این جریان به سیاستهایی نظیر سیاستهای دوره هاشمی راضی شده است. اما تاکتیک برخی از اصولگرایان در انتقاد از هاشمی ظاهرا در این دوره به اب در هاونگ کوبیدن تبدیل شده است و جواب نمی دهد. زیرا دولت و منتقدین وی سعی دارند صحبتهای جدیدی مطرح کنند.ظاهرا آنقدر پیش بینی های هاشمی در مورد علمکرد اقتصادی دولت درست از اب درامده است که کسی حاضر به خودزنی و اعلام حمایت از عملکرد دولت نیست؟

اما از کاندیدای احتمالی دولت که مهندس رحیم مشایی باشد هیچ خبری به گوش نمی رسد. دولت ظاهرا با اتکابه مدیران دولتی همراه با خود قصد دارد کار را در نزدیکای انتخابات شروع کند. آنچه مسلم است؛ این است که کاندیداهای مخالف دولت می دانند که هیچ امکاناتی به لحاظ مادی ندارند. 

با این وجود اگر هم کاندیدای دولت تایید صلاحیت نشود صاحبنظران معتقدند که همه طرفداران دولت حول محور مهندس نیکزاد یا در گام بعدی در کنار دکتر باقری لنکرانی از نیروهای محصولی وزیر سابق رفاه تجمع خواهند کرد. قدر مسلم اینکه بازتاب استقبال کم و هر روز کمتر مردم از ریاست جمهور در سفرهای اخیر دولت به سمنان و خوزستان و خبر خروج نمایندگان استان خوزستان از جلسه هیئت دولت در خوزستان سبب شده است که در افکار عمومی این تلقی ایجاد شود که دوران دولت به سر امده است ظاهرا اصرار دولت بر حمایت از مهندس اسفندیار رحیم مشایی نه تنها که باعث این نشده است که مردم به طرف دولت و کاندیدای مطرح ان جذب شوند بلکه کار به جایی رسیده است که در حضور ریاست محترم جمهور برخیی مخالفان عقیدتی مشایی بلند شده و به اعتراض بپردازند؛ موضوعی که شاید چندان منطقی هم به نظر نرسد زیرا شنیدن صحبتهای یک فردی که معتقد است پتانسیل هدایت کشور را دارد برای مردمی که همیشه ثابت نموده اند توان شناختن سره از ناسره را دارند نمی تواند زیانبار باشد. 

قدر مسلم شرایط انتخابات تا اینجای کار توانسته شور واقعی را در مردم ایجاد کند و حضور تعداد زیادی کاندیدا با ستادهای قوی نشاندهنده اتفاقات حماسی در ۲۴ خرداد می باشد. البته دولت باید با تمام وجود با هماهنگی با نهادهای نظارتی داخل و خارج دولت این حماسه بزرگ را رقم بزند تا پایان کار دولت را با مشارکتی بالای ۸۵ درصد مردم به عنوان یک رکورد همیشگی به نام خود ثبت کند. شاید این رکورد توام با نشاط و شادابی و با استرس کم بیشتر از همه دست اوردهای دولت فعلی در تاریخ ماندگار شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد