سلامت از نگاه ملی

لطفا با شرکت در نظرسنجی های این وبلاگ به شناخت افکار عمومی کمک کنید

سلامت از نگاه ملی

لطفا با شرکت در نظرسنجی های این وبلاگ به شناخت افکار عمومی کمک کنید

متولیان نظام سلامت , بی تفاوتی بس است کمربندهارامحکم تر ببندید؟

در آستانه تشدید تحریمها توسط دولتهای اروپایی و فشارهای وارده از سوی آنها, یکی از مقولات جدی در کشور بحث تحریم دارویی و یا ارزی کشور است, دکتر شهریاری رئیس کمسیون بهداشت و درمان مجلس طی سخنانی که در سایتها بازتاب داشته است اعلام نموده است که به رئیس جمهور در مورد ته کشیدن ذخیره دارویی کشور هشدار داده است؟ اما سخن اینجاست که این کمسیون و وزارت محترم بهداشت برای رفع اثر تحریم و یا کنترل عوارض آن چه سیاستهایی اندیشیده اند؟ آیا این نظام سلامت توسط این حضرات به خوبی هدایت می شود؟ ایا واقعا" مشکل نظام سلامت کشور همواره و تنها ارز و منابع مالی بوده است؟ من فکر می کنم که اگر امروز انتقادی بخواهیم وارد کنیم باید به خود دکتر شهریاری و دوستان نظام صنفیشان و عوامل پائین دستیشان وارد کنیم که در راس وزارت بهداشت قرار گرفته اند , نه به دولت و نظام؟ بالاخره این حضرات باید جواب بدهند که چرا از سال 69 که بحث افزایش بی رویه مصرف دارو و به خصوص آنتی بیوتیکها در کشور مطرح شده بود, تا به امروز هیچ گامی برای مدیریت بحران برنداشته اند؟چرا باید بی کفایتی مسئولین امر در اتخاذ سیاستهای مناسب را خزانه مملکت بپردازد؟ من منکر وظیفه دولت در تامین مایحتاج مردم نیستم, اما اینکه در وزارت بهداشت هر اتفاقی بیافتد بر آن چشم ببنیدم و به روی خودمان نیاوریم و خودمان و نظام پزشکی و وزارت بهداشت را در یک جبهه ببینیم و مردم ودولت را در جبهه دیگر, با این مسئله موافق نیستم . . .

مطمئنا اگر بخشی از بحران را به خاطر عدم توجه لازم دولت بدانیم, بخش بزرگتر آن به بحران مدیریت در وزارت بهداشت بر می گردد که طی سالیان سال فقط ناظر مشکلات نظام سلامت بوده و همواره مشکلات واقعی نظام سلامت پشت تبلیغات رسانه ای دست آوردهای دارویی و . . . پنهان مانده است؟ از سال 69 بحث مصرف بی رویه دارو مطرح بوده است و حتی در جلسه استیضاح دکتر فاضل یکی از نمایندگان مجلس به ان اشاره کرده است؟ چرا هیچ وقت مسئله ای به این مهمی جزء بحثهای اصلی کمسیون بهداشت ودرمان مجلس قرار نمی گیرد؟ چرا حضرات سر در لاک خود فرو می برند و اینهمه مشکل در نظام سلامت کشور را نمی بینند و همواره خود را طلبکار حاکمیت و دولت می بینند؟ واقعا" بیزینس دوستان خود را با افزایش بی حساب جراحیهای سزارین نمی بینند؟ آیا واقعا" مصرف سه برابری آنتی بیوتیک در کشور, فقط و فقط به خاطر فرهنگ نامناسب مردم است؟ این موضوع هیچ منفعت مالی برای برخی ندارد؟ آیا دوستان عزیز دکتر شهریاری نمی دانند که با خصوصی سازیهای هدفمندی که در بهداشت و درمان کشور به راه انداخته اند جیب چه کسانی را پر نموده اند؟ می توان انکار کرد که یک مدیر لایق و توانمند و از همه مهمتر شجاع در نظام سلامت کشور نداریم که بتواند این بحث فضاحت بار دارویی کشور را حل کند؟ جناب اقای شهریاری که مدعی بوده ای فقط از خدا می ترسی و از ولایت, می توان از شما پرسید که چرا به دوستان اهل هرمتان ( نظام پزشکی و وزارت بهداشت) نمی فرمائید که الان وقت یاری نظام با کم کردن هزینه های غیرضرور است؟ چرا به دوستان خود نهیب نمی زنید که چرا با مصرف بی رویه دارو در کشور اینهمه ارز را از خزانه مملکت به جیب اجانب می فرستید؟ آنهم در حالی که جز ضرر هیچ نفعی برای مملکت ندارد؟

جناب آقای دکتر شهریاری آن کسی که باید نهیب و فریاد بشنود شخص شاخص جنابعالی و دوستان دو قلوی شما در وزارت بهداشت و نظام پزشکی هستند نه دولت و نظام که همواره سوء مدیریتهای شما را با دلارهای نفتی که مال آیندگان این مرز و بوم است پوشش داده اند؟ لطفا کمی از پوسته صنفی بیرون بیائید و به فکر کشور باشید شما هم اکنون نماینده این کشور و همه مردم هستید, از شما انتظار می رود که اگر در سال اول و یا دوم و سوم مجلس به خاطر وابستگیهای شدید صنفی, خودتان را بیشتر متعلق به نظام پزشکی کشور می دانستید, اکنون و آنهم در آستانه پایان عمر مجلس این انتظار می رود که نگاه ملی به مسائل داشته باشید و مشکلات را به بدون وابستگی و تعلق خاطر صنفی به مردم و فضای مطبوعاتی کشور انعکاس بدهید؟

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد