ماه بمارک رمضان برای روزه داران و غیر روزه داران بسیار ماه خوبی می توند باشد تا برخی از عادتهای خوب غذایی خود را ادامه بدهند. در این ماه هر دو گروه توانسته اند به یمن شرایط خاص این ماه مثل: پرهیز از خوردن در ملا عام و یا سیگار کشیدن و یا بسته بودن مراکز غذایی ارائه دهنده ی فست فوت های غذایی؛ کمتر از این مواد استفاده کنند و یا کمتر نوشابه بخورند. در این شرایط با رعایت موارد گفته شده می توانند بدنی سالم تر داشته باشند. اما بعد از ماه مبارک نباید این تصور بوجود بیاید که حالا ازادند تا بخورند. زیرا ولع برای خوردن باعث گرایش چه بسا بیشتر به مواد غذایی پرکالری و کم حجم می شود و سبب افزایش وزن ناگهانی افراد می شود.
برای اینکه از شر چاقی و بخصوص چاق شدن بعد از ماه رمضان در امان باشیم؛ توصیه به خوردن غذاهایی با شرایط زیر را هرگز فراموش نکنید:
۱- غذاهای دارای فیبر مثل گوجه و خیار که هم دارای آب فراوان هستند و هم کم کالری هستند و این خصلتها سبب رقم زدن شرایط خوب برای دستگاه گوارش می شود.
۲- خوردن ماست و لبنیات کم چرب را اصلا فراموش نکنید.
۳- سعی کنید کمتر سراغ فست فوت ها بروید و به عادتی که در یک ماه به دست آورده اید احترام بگذارید.
۴- با توجه به کم شدن حجم معده به دست کشیدن از غذا خوردن چند لقمه مانده به سیر شدن کامل اقدام کنید.
۵ یادتان نرود که هنوز فصل گرم ماه در پیش است و به همین خاطر از آب را فراموش نکنید.