در حالیکه طبق تصور عمومی خوردن گوشت باعث لاغری و عدم اضافه وزن می شود. محققین دریافته اند که مصرف بیش از ۶۰۰ گرم گوشت در هفته سبب ایجاد سرطان در روده کوچک و بزرگ و نیز باعث افزایش احتمال ابتلا به سرطان می شود. به گزارش دویچله از المان برای تولید هر کیلو گوشت قرمز نیاز به ۴۰ هزار لیتر اب می باشد و همینطور بیش از ۳۰ درصد از زمینهای حاصلخیز دنیا برای تولید علوفه های دامی جهت پرورش دام جهت مصارف گوشتی به کار می برند. دویچله گزارش داده است که ۱۸ درصد از کل گازهای گلخانه ای به دلیل پرورش دامهای گوشتی ایجاد می شود.